|
| Gyom- és gyógynövénytan óra | |
| | Author | Message |
---|
Pomona Bimba
| | | | Voldie Admin
Posts : 107 Join date : 2011-09-17 Age : 38 Location : Hogwarts
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 14, 2011 7:37 am | |
| *az idő nagyon ronda, szakad az eső, mindenhol köd és szürkeség* *cuppog a sárban, sántítva oldalog be az órára Bimba professzor után, kfutva körbetekint, keresi barátait. Az öröghurok szóra kissé összerándul a gyomra*
Amit így neveznek az biztos kedves növény...
*Tovább biceg és mivel csak Zora-t látja lehuppan mellé* Szabad? Köszi szépen! *Két perc múlva szuszogva alszik a hollóhátas lány vállát kispárnának használva*
| |
| | | Rosalie Pryde
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 14, 2011 8:52 am | |
| *Végig megy az udvaron az üvegházak felé.* * Érzi, hogy saras lett a talárja és ez nagyon felidegesíti, el kezd magában szitkozódni.*
A fene egye meg ezt a hülye saras időt, ez egy nagyon drága talár!
*Amikor belép az ajtón megpillantja Voldiet és Zorát. Lesajnálóan néz rájuk és megpróbál a tőlük legtávolabbi pontba leülni.* *bosszankodva odaszól Bimba tanárnőnek.*
Nem lehetne ezt az alapból is alacsony színvonalú órát legalább rendes időben megtartani? Asszem tönkrement a legjobb talárom... | |
| | | Zora Reed
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 14, 2011 9:30 am | |
| *már majdnem tíz perce az üvegházaknál várakozik, mikor végre meglátja közeledni a többi diákot és Bimba professzort.* *az elsők között lép be a terembe, majd ül le az általa legjobbnak ítélt helyre*
Az ördöghurok? Arról már olvastam valamit, de hol is volt az a könyvben?
*éppen keresgélni kezdene a könyvében, mikor Voldie odalép hozzá*
Persze, gyere, ülj csak le!
*kicsit arrébpakolja könyveit, hogy helyet csináljon a lánynak* *kis idő múlva érzi, hogy valaki szuszogva a vállára dőlt* *óvatosan suttogva megpróbálja felébreszteni*
Voldie, Voldie, ébredj! Még lemaradsz az óráról!
*mivel azonban úgy veszi észre, Voldie túl mélyen alszik ahhoz, hogy erre felébredjen, próbaként kissé meglöki a vállával*
Voldie!... Jajj, ne haragudj! Nem akartam ilyen nagyot lökni rajtad! | |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Mon Oct 17, 2011 5:39 am | |
| * Szakad az eső. Dementorok űzik, kergetik, de nem tud mozdulni egy centit sem. Ott ül egy kőhíd peremén, talán átok miatt dermedt kővé.** Érzi ahogy közeledik a jéghideg borzalom, ahogy kúszik fel a csontjaiba és az egyik dementor kissé meglöki, majd erőteljesebben a vállával, és aztán csak zuhan zuhan.....*
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
*mikor felébred a padlón találja magát. Néz jobbra-balra, mintha mi sem történt volna, és imádkozik magában, hogy az ordítás csak az álom része volt és senki nem hallotta*
Kellemetlen...
| |
| | | Rosalie Pryde
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 21, 2011 6:16 am | |
| *meghallja Voldie kiálltását, rögtön odanéz és meglátja, hogy a lány a földön fekszik.* * nem bírja megállni, kitör belőle a röhögés.*
Mégis mi jót csinálsz ott a padlón? *kérdezi gúnyosan*
*nem foglalkozik tovább vele, inkább vet mégegy lenéző pillantást Bimbára.*
Csak tudnám, hogy lett ebből tanár...
| |
| | | Zora Reed
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 21, 2011 6:29 am | |
| *gyorsan Voldie után ugrik, hogy felsegítse a földről*
Tényleg nem akartam, ne haragudj! Csak fel szerettelek volna ébreszteni. *súgja oda a lánynak, miközben segít neki leporolni a fürgebabbal összekoszolódott talárját*
*mikor meghallja Rosalie kacaját, csak fokozódik a lelkiismeretfurdalása* *azon gondolkodik, hogyan kárpótolhatná Voldie-t*
Rosalie-val ne foglalkozz, neki más kárán kívül semmi öröme nincs. Esetleg ööö... ha szeretnéd, segíthetek óra után megírni a házidat!
*egy bátortalan mosollyal toldja meg az utolsó mondatot* | |
| | | Cecilia Blake
Posts : 56 Join date : 2011-09-24 Age : 26 Location : Hogwarts
| | | | Pomona Bimba
| | | | Zora Reed
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Sat Oct 22, 2011 11:39 pm | |
| *gyorsan elmotyog valamit a mögötte levő pad felé*
Ne aggódj, Cecilia, csak egy kis véletlen baleset.
*már éppen ülne vissza a székére, mikor a tanárnő odasiet hozzájuk* *megpróbál nyugodtan és összeszedetten válaszolni a kérdésére*
Elnézést Bimba professzor! Azt hiszem valahogy véletlenül sikerült lelöknöm Voldie-t a székéről. De most már minden rendben.
Úúh, ez elég hülyén hangzott, de nem akartam megmondani, hogy elaludt... | |
| | | Cecilia Blake
| | | | Pomona Bimba
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Fri Oct 28, 2011 6:59 am | |
| *Ceciliáék asztala felé tesz pár lépést* *rájuk mosolyog, ezzel lezártnak tekintvén az ügyet* *visszamegy a tanári asztalhoz* *folytatja az órát*
..nos, tehát, hogy az ördöghurok szorításából úgy szabadulhatunk, hogy fényt tartunk közelébe, mint tudjátok, varázspálcátokkal. Most a csuklótokra tekerek néhány gyengébb ördöghurkot. Vegyétek elő a pálcátokat, majd amikor az ördöghurok szorítani kezd, szegezzétek pálcátokat a növényre és mondjátok: Lumos!
*kiosztja a növényeket* *közben figyeli a mondatai hatására elmosolyodó, nevető vagy riadt arcokat* *majdnem elneveti magát*
Ugyan már, kedveskéim, nem kell félni, nem szorítanak ezek annyira. | |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Wed Nov 02, 2011 6:50 am | |
| *Porolgatja a talárját aminek az az eredménye, hogy szétkeni rajta a sarat mégjobban.*
Nem baj, amúgy is mocskos volt...
*Zora felsegíti, felajánlja a segítségét és kimagyarázza Voldie-t* *Hirtelen meg sem tud szólalni*
Na, még vannak rendes emberek...barátok... kellemesen csalódtam.
*hálásan* Köszi szépen...és semmi baj. Az én hibám... Nem túl sokat aludtam. Semennyit. Jövök neked eggyel! *súgja oda Zorának*
Ha tudná, hogy egész éjjel Pitontól próbáltam sisakvirágot lopni... Persze nem sikerült. Olyan éber éjszaka, mint egy bagoly. Bagoly?! Bocsánat baglyok! Inkább varjúra emlékeztet.
*Ceciliara néz* *fog egy pergament üzenetet ír rá*
"Az hogy-hogy nem jutott eszedbe, hogy tőlem megkérdezd? Na majd a könyvtárban megbeszéljük. Nincs nagy baj. Még."
*Kap egy ördöghurkot a kezére, ami el is kezd azon nyomban tekergőzni. Érdeklődve figyeli*
Bájos!
*Rosalie-ra néz, őszinte érdeklődéssel kérdezi* Nem vagytok véletlenül távoli rokonok?
| |
| | | Rosalie Pryde
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Sat Nov 05, 2011 7:21 am | |
| *Bimba professzor ráhelyezi a csuklójára az ördöghurkot.* *undorodva elkezdi nyomkodni az egyik ujjával*
Mégis miféle nyúlós undormány ez?
Fújjj!!
*Voldie sértése hallatán végképp elege lesz ebből a napból.*
Lumos!
*az ördöghurok letekeredik a kezéről.* *durcásan feláll a helyéről, odalép Voldie mellé, a lábával meglöki a székét és ettől a szék Voldie-val együtt felborul.* *magában kacarászva, fent hordott orral kisétál a teremből.* | |
| | | Zora Reed
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Thu Nov 17, 2011 7:09 am | |
| *kicsit meglepődik Cecilia kérdésén, aztán szinte alig észrevétlenül motyogja el neki a választ*
Oké, a könyvtárban.
Pedig jobb lenne elfelejteni ezt az egészet! Mi van, ha elterjed rólam, hogy nem mondtam meg a teljes igazat egy tanárnak? Én, egy prefektus!
*alig kezdi el szorítani a karját az ördöghurok, már el is mondja a megfelelő varázslatot* *körbenéz a teremben, majd büszkén hátradől a székében*
Remek! Úgy látom nekem sikerült először megoldanom a feladatot...
*ekkor meglátja, hogy már Cecilia is végzett*
Óh, nem is biztos, hogy én voltam az első, de lehet, hogy akkor a tanárnő se tudja pontosan.
*felemeli a kezét*
Bimba professzor, végeztem a feladattal! | |
| | | Pomona Bimba
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Sat Nov 19, 2011 4:47 am | |
| *tompa puffanást hall* *látja Rosalie cselekedetét, de nem szól semmit*
Voldie már megint a földön van... Ejnye-ejnye, Rosalie, nagyon megéred a pénzed. Sok panasz érkezett rád az utóbbi időben, főleg Trelawney professzortól... Jobb lesz, ha mielőbb tárgyalok vele. Igazán megérdemelhetnél egy kis büntetésfélét.
*a legtöbb diák már végzett a feladattal* *először odamegy Ceciliához és elveszi az asztaláról a növényt, majd így tesz Zorával is*
Jól van, Cecilia! 5 pont a Griffendélnek! Úgy látom, Zora is végzett a feladattal. Jól van, Zora, ügyes vagy! 5 pont a Hollóhátnak!
| |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Sat Nov 19, 2011 9:30 am | |
| *Zorát fürkészi, szinte olvasni lehet arcáról gondolatait. Épp mosolyogni kezdene rajta magában, mikor azon veszi észre magát, hogy hirtelen csak az üvegház tetejét látja, és a feje lüktetni kezd** Szőke tincsek villanak és egy taláros alak sietve távozik*
Merlin jó édes hátsófele... Rosalie, csak vicceltem! Mi lesz, ha egyszer tényleg megsértelek...? Megölsz?
*Felül, összeszedi magát ismét fejét fogva, hajából kiszedi a közbe belegabajodó Ördöghurkot a megfelelő bűbájjal*
Kár, hogy nem emlékszem milyen varázslattal lehet a sárt kiszedni a hajamból.
*visszateszi fejére elrepült süvegét és kissé összevont szemöldökkel néz Bimba professzora*
Remélem megadja Rosalienak ami neki jár, vagy kénytelen leszek én igazságot tenni valahogy.
Zora nyugi, te voltál az első. Még onnan lentről is láttam...
*Ceciliára néz és odasúgja* Köszi a pontokat! | |
| | | Cecilia Blake
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra Mon Dec 26, 2011 11:25 pm | |
| *Cecilia Voldie-re kacsint, mintha azt mondaná: "Szívesen!"* *látja, hogy Voldie talárja piszkos*
Sajnos a varázsigét, amit használni szeretnék, csak angolul tudom... Egye kutya, így is segít!
Scourgify!!!
*kíváncsian várja, mi a hatása az újonnan tanult tisztítóbűbájnak* ((van egy kézikönyve, Hasznos bűbájok címmel)) | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Gyom- és gyógynövénytan óra | |
| |
| | | | Gyom- és gyógynövénytan óra | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |