|
| Roxfort - Nagyterem | |
| | |
Author | Message |
---|
Cecilia Blake
Posts : 56 Join date : 2011-09-24 Age : 26 Location : Hogwarts
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Fri Sep 30, 2011 8:06 am | |
| *Voldie-nak*
Nem veszed tolakodásnak, ha megkérdem, kik a levelek feladói? Jó, oké, ha nem akarod, hát ne mondd... Ha befejeztük a reggelit, én odamegyek Chassy-hoz. Te biztos ismered, nem mutatnál be neki?
*kérő és szeretetteljes mosollyal*
Azt hiszem, Voldie-nak igaza van. Rosalie arra tette fel életét, hogy másét megkeserítse...
Ki kéne derítenünk a tanév során, vajon mi lehet az oka Rosalie nem éppen kedves viselkedésének... Aranyvérű? | |
| | | Voldie Admin
Posts : 107 Join date : 2011-09-17 Age : 38 Location : Hogwarts
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Fri Oct 07, 2011 10:01 pm | |
| *megrázza a fejét*
Sajnos egyik levélhez sincsen feladó. Még az is lehet, hogy valamiféle csapda.
Miért vagyok ilyen gyanakvó...?
Szóval, majd kiderül... Persze, szívesen bemutatlak neki! *visszamosolyog Ceciliara* Rosalie nekem is komoly fejtörést okoz. Úgy tudom, igen, hogy aranyvérű. Majd csak kiderül mi van emögött a szarkasztikus örökké sértegető személyisége mögött. Több van benne ennél, csak valamiért nem akarja megmutatni. Reméljük legalábbis.
*Feltápászkodik* Lassan mennünk kellene, kezdődik az óránk!
| |
| | | Cecilia Blake
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Tue Oct 11, 2011 3:23 am | |
| *álmosan feltápászkodik helyérő, hatalmasat ásítva* *elindulnak Voldie-val*
Feladó nélküli levél... Különös...
*mormog*
felettébb különös...
*laposakat pislogva megkérdezi*
Milyen óra is lesz? Nincs nálam semmilyen könyv.
*Elindul révetegen Voldie után ki a Nagyteremből*
| |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 03, 2011 10:19 am | |
| *A Nagyteremben csend van, csak néhány tanuló üldögél a hosszú asztaloknál, az elvarázsolt mennyezetből lassan esik a hó, de a nagy kandallóknak köszönhetően a kinti hidegből semmi sem érezhető.* *A bejárati csarnokból zúgolódás, zavart kacajok és vita hallatszik* *Voldie lassan besétál a Nagyterembe és félig unottan félig feladóan leroskad az egyik asztalhoz*
Karácsonyi bál a faliújságon... Remek, ez kellett a ma esti hangulatomhoz.
*Körbenéz és látja, ahogy egy mardekáros fiú centinként ül közelebb Rosalie-hoz* *nem tudja visszafolytani mosolyát*
Szegény fiú....
| |
| | | chassy Admin
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 03, 2011 10:39 am | |
| *Jókedvűen, röpködő tincsekkel ugrándozik be a terembe, kipirult arccal, fülig érő mosollyal* Voldieeeee! - *kiált már messziről, tárt karokkal ugrik neki a már félig alvó lányra, akinek valószínűleg van annyi tapasztalata, hogy felismerje a veszélyt.. Chassy szerelmes.* *Leül az asztalhoz, és elhelyezkedik úgy, hogy lássa a Griffendéles asztalnál ülő magas, terelőalkatú, nagyhangú srácot, aki szemlátomást ügyet sem vet Chassyre.* -Jaaaaaj Voldie... Milyen szép ez a nap!! * - mondja csillogó szemekkel, folyton a srác felé tekintgetve.* -Képzeld.. nemsokára karácsonyi bál! Azt hiszem, tudom is, hogy kivel megyek. * - mondja nagy magabiztosan, majd kihúzza magát, és újabb, szintén magabiztos pillantást vet a srác felé, aki egyértelműen észre sem veszi Chassyt.*
Last edited by chassy on Sat Dec 03, 2011 10:55 am; edited 1 time in total | |
| | | Cecilia Blake
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 03, 2011 10:48 am | |
| *a bejárati csarnokból Cecilia battyog befelé a Nagyterembe* *széles mosollyal leül Voldie mellé a Griffendéles asztalhoz*
Szép ez a tél, nem?
*nagyon boldog és kíváncsi születésnapja miat* *a postabaglyokat látván ha lehet, még szélesebben vigyorog*
Tyűha, miket fogok én kapni!
*egy óriási csomag puffan az asztalon, közvetlenül Cecilia előtt* *gyorsan letépi róla a pergamenszínű csomagolóanyagot* *kinyitja a dobozt* *a feladó mamája, ami a mellékelt levélből kiderül*
Tyűűű! Egy báliruha!!
Húú, tényleg... Karácsonyi bál... Hááát, nem is tudom... A ruha már megvan, hála mamának, na de a partner... A táncpartner... Az már nagyobb gond. Jaj, de borzasztó lesz! Senki sem fog engem felkérni. | |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 03, 2011 11:32 am | |
| *Chassy mint egy valentin napi tank közeledik feléje és a nyakába veti magát*
Drága Chass csak Karácsonyi Bál van, nem kötelező az első izmos kviddics bajnokba belehabarodni!
*Chassy rá se hederít, magabiztosan próbál kontaktust teremteni a kiszemelt példánnyal*
*Voldie egyik tenyerével söprögető mozdulatot tesz barátnője arca előtt*
Huhúúú!
*Semmi reakció* *Megfogja Chassy állát szelíden, de határozottan, és maga felé fordítja* Nem szeretném elvenni a jó kedved, de a srác egyelőre nem mutat túl nagy érdeklődést. Másrészt nem is vagy te szerelmes. Ez csak a Karácsonyi-bál-szindróma, nálad is... *Oda tekint Rosaile-ék fele, a fiút és őt már csak milliméterek választják el.* Mindenkit megtalál előbb utóbb.
*Iszik egy slukkot a tökléből, de azt kívánja inkább lángnyelv viszki lenne a serlegében*
*Meglátja Cecilia gyönyörű ruháját*
A francba...
*rosszul érzi magát előző gondolatáért*
Ez nagyon szép Cecilia. És ne nézz így, nem kell szerénykedni, eddig mindig legalább három kérő jutott rád.
Rám meg legalább fél...
| |
| | | Cecilia Blake
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Fri Dec 09, 2011 12:17 am | |
| *Chassy közeledtén fura gondolatai támadnak*
Te Jézusatyaúristen!! Őt meg mi lelte??
*az előbbi gondolatára azonnal megkapja a választ Voldie-tól* *Voldie mozdulatán elröhögi magát*
Szegény Chassy, rátört a karácsonyi szindróma...
*Voldie azután Cecilia ruhájára néz* *titokban elmosolyodik Voldie szavain, melyek a legalább három kérőre vonatkoznak* *gyorsan letörli arcáról azt a kicsiny kis mosolyt, nehogy még valaki gyanút fogjon, hiszen őt hidegen hagyja az ilyesmi*
No, azt hiszem, én sem vagyok különb... Fene vigye ezt a karácsonyi bált, még a végén beszerelmesedek! Én ilyet nem tehetek! Remélem, senki nem adott be nekem semmi bájitalfélét, még úgy ugratásképpen sem...
Öhm... Köszönöm, Voldie, nekem is nagyon tetszik a ruha... Látom, még az antiszociális vipera is elkapta ezt a szindrómát. *nevet* Ugyan, Voldie! Te mondod, hogy ne szerénykedjek... Neked sincs rá okod! | |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Fri Dec 09, 2011 1:56 am | |
| *Nem tudja elfojtani kuncogását az "antiszociális vipera" hallatán, egy percig nem kell gondolkodnia kire gondolt Cecilia.*
Mondom én, hogy mindenki bezsong ilyenkor... *némi szemforgatás* Cecilia, nem szerénykedek, csak reálisan látom a dolgokat.
*odatekint a mardekárosok asztalához, de most nem Zoráékon akad meg a szeme, hanem valaki egészen máson.*
Fekete haj, sötétkék szemek... tipikus magányos harcos. Miért mardekáros? Nem illik oda... Mardekárosok nem szoktak hőstetteket véghezvinni, főleg nem nekem segíteni *A fiú mellett egy csinos mardekáros lány rebegteti idegesítően és kihívóan a pilláit.*
*Voldie elkapja tekintetét, amikor a fiú ránéz* *Meglát egy házimanót lehajol hozzá és belesuttogja a fülébe* Lehet itt valahol vajsört és lángnyelv viszkit kérni? | |
| | | Rosalie Pryde
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Fri Dec 16, 2011 7:25 am | |
| *A karácsonyi bálon járnak a gondolatai, miközben a cukormázos rizsfelfújtját eszegeti.*
Ez volt az egyik dolog, amire már nagyon vártam, mióta a szüleimmel elmentünk a legdrágább szabóhoz, aki elkészítette azt a lélegzetelállító ruhát, amilyet még senki se látott.
*álmodozva elmosolyodik*
Elképzelem Volide és a kis barátai fejét, amikor majd meglátnak benne.
*kicsit feszélyezve kezdi magát érezni, amikor meglátja a tőle jobbra ülő gyereket, aki folyamatosan közeledik hozzá.*
Merlin segíts! Nekem nem kellenek ilyen kis talpnyalóak...
*elnéz a másik irányba és meglát egy fekete hajú, sötétkék szemű fiút*
Ilyen kell nekem!
*feláll a helyéről és otthagyja azt a fura srácot, mit sem törődve az elkámpicsorodott képével.* *észreveszi, hogy a Mardekáros fiú nincs egyedül. Odalép a fiúnak bájolgó lány mellé, megfogja a vállát és arréb ráncigálja.*
Tűnés, ez az én helyem!
*előveszi az aranyos és csábító arcát és beszélgetésbe kezd a helyes fiúval* | |
| | | Voldie Admin
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 17, 2011 11:42 am | |
| *A házimanó illedelmesen meghajolva vajsört helyez Voldie lába mellé, majd azzal a lendülettel el is tűnik*
Szeretem a karácsonyt!
*Kissé lecsillapodva kortyolgat, mikor meglátja, hogy Rosalie hirtelen feláll*
Jaaj, ezt meg mi lelte? Pedig olyan aranyosakk voltak...
*Rosalie leül a kiszemelt fiú mellé és feltűnően illegeti magát* *Voldie káromkodásba kezd, de mikor összetalálkozik a tekintete az épp belépő McGalagony professzorral belé szorul a szó* *Gyorsan összekapja magát*
Ha ez a fiú olyan, amilyennek én ismerem, nem sokáig fog tartani ez az üres csevegés Rosalie-val
*Idegességében eszik egy karácsonyi pudingot*
*Látja, hogy a kék szemű fiú feláll és otthagyja Rosalie-t. Kifelé menet egy pillanatra összetalálkozik újra tekintete Voldiéval és finoman rámosolyog*
*Voldi erősen próbál úgy tenni, mintha semmiség lett volna az iménti kis esemény, holott évek óta nem örült ennyire semminek*
Noel...rám mosolygott?! Lehet idén megtörik az átok...
| |
| | | Cecilia Blake
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Mon Dec 19, 2011 2:07 am | |
| *széles, kaján, kárörvendő vigyorral veszi tudomásul Rosalie kudarcát a fiúval való csevegés kísérletével kapcsolatban*
Rosalie, Rosalie... Ennél bénább nem is lehetsz... Tudod te azt nagyon jól, hogy a normális (és helyes ))) ) fiúk utálják a magukat kellető lányokat...
*gonoszul elröhögi magát, de nyomban be is fejezi, mihelyst Mc Galagony sietve belép és a hosszú tanári ebédlőasztal felé veszi az irányt, ahonnan az eseményeket kihirdetni szokás*
*kíváncsian Voldie felé fordul*
Voldie, ki az a fiú, akivel "szemezel"??
*oda se figyel a válaszra, mivel McGalagony fellép az emelvényre, figyelmet kérve megkocogtatja egy kanállal a poharát*
Last edited by Cecilia Blake on Sun Dec 25, 2011 5:54 am; edited 1 time in total | |
| | | Zora Reed
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem Sat Dec 24, 2011 10:31 pm | |
| *A kandallónál kuporogva olvasgat, de most valamiért nem tud úgy kocentrálni a tananyagra, mint máskor. A karácsonyi bál jár a fejében*
Már alig van pár nap a bálig... biztosan egyedül fogok menni... ki hívna engem meg? Jajj, de most nem szabad ezzel törődnöm, még meg kell írnom holnapra egy hosszú esszét mágiatörténetből!
*Visszahajol a könyve fölé, majd fél perc múlva fel kapja a fejét, és körülnéz a nagyteremben*
Nem, nincs itt senki olyan, aki meghívna. A prefektusokat amúgy is mindenki utálja... A jó prefektusokat! Nincs is igazán kedvem a bálhoz... És különben is tanulnom kéne, ahelyett hogy most is azzal foglalkoznék.
*ábrándozásából a poharát megkocogtató McGalagony zökkenti ki* | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Roxfort - Nagyterem | |
| |
| | | | Roxfort - Nagyterem | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |